Acasă Autorități publice Centrul multifuncțional Edineț din nou codaș la prestarea serviciilor publice

Centrul multifuncțional Edineț din nou codaș la prestarea serviciilor publice

de ASUM
1229 vizualizări

Dacă problema plăților pentru persoanele juridice la ghișeul din incintă s-a rezolvat, apare altă problemă – respectarea termenelor pentru serviciile prestate.

Ieri la ora 8:22 achităm serviciul în regim de urgență de 24 ore pentru eliberarea unui extras din Registrul de stat necesar pentru instanță, și menționăm clar că vom veni azi de dimineață să-l ridicăm. Astăzi pe la 9:30 (mai mult de 24 ore) ne prezentăm să ridicăm extrasul, însă dăm de o coadă comună luuungă de persoane. În fața noastră, la departamentul persoane juridice încă 4 persoane, iar paznicul ne spune clar că rândul nostru va ajunge abia după ora 12.00… Frumos! Plătești una și beneficiezi de altceva!

De ce se mișcă greu lucrurile? Păi pentru că serviciile destinate persoanelor juridice din cadrul Centrului multifuncțional Edineț sunt asigurate de o singură persoană!!!… din păcate. Nu știm câte raioane deservește acel angajat, sau dacă șeful Centrului multifuncțional Edineț a făcut vreodată vreo  evaluare a volumului efectiv de muncă pentru persoanele juridice, astfel ca serviciile să fie prestate în timp pentru beneficiari.

Noi vom adresa și o cerere scrisă în acest sens, pentru că nu este normal să plătești una și în fapt să te alegi cu nimic. Dacă spunem 24 ore – atunci să fie 24 ore!  Serviciile depind unul de altul, iar când cineva nu se încadrează în timp, nu face decât să încurce alte programări.

Cât despre servicii digitale pentru obținere a informațiilor din Registrul de stat nici vorbă în acest caz, acestea sunt asigurate doar altor tipuri de persoane juridice – SRL, SA, etc, asociațiile obștești fiind discriminate pentru același tip de serviciu.

Alte articole

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.