Acasă Autorități publice ”Transparența” ședințelor publice la Consiliul raional Edineț!

”Transparența” ședințelor publice la Consiliul raional Edineț!

de ASUM
1173 vizualizări

Iată dragilor cum se organizează ședințele publice la ????????? ??????? ??????̦!

Pentru a ne asigura că acestea se desfășoară doar online am fost prezenți și la sediu unde ni s-a interzis accesul. Asta ca să eliminăm orice dubiu ulterior.

Am intrat pe grupul Viber cu invitație cum este indicat în dispoziția 36 din 18 martie. Pe Viber a început cineva să facă prezența. Și-au anunțat prezența 25 de consilieri în scris. Apoi aceeași persoană numără și scrie că sunt prezenți 31 de consilieri. Când am numărat erau doar 25 și le-am atras atenția despre asta. Imediat ne-au eliminat de la ședința online! Dovadă clară pentru Curtea de Apel Bălți! Că noi mai avem un proces pe rol pentru același subiect referitor la transparența ședințelor publice. Știți că noi luptăm pentru transparență! Știți, da? Poate cineva se autosesizează cu privire la aceste ședințe ”online” de la Consiliul raional Edineț! Să nu mai spunem că nu au fost publicate nici proiectele de decizii pentru ședința de astăzi! Am verificat aseară! De câte ori am sesizat Cancelaria de Stat de la Edineț din păcate până acum nu a făcut nimic în acest sens! Oare vrea să-și exercite corect atribuțiile?

Alte articole

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.