Acasă Autorități publice Bătălia pentru cinematograf continuă!

Bătălia pentru cinematograf continuă!

de ASUM
1154 vizualizări

Scrisesem la începutul verii despre cum a fost trecută pe ordinea de zi transmiterea acestui imobil public. Deși ASUM nu este de acord cu modificarea ordinii de zi în ziua ședinței publice și în lipsa unei situații extrem de urgente, legea noastră încă permite acest lucru. În acest sens vedem că de curând a apărut o hotărâre emisă de Judecătoria Edineț. Până la decizia finală, sau mai bine zis, sau până să fi început această luptă, frumos era ca una dintre părțile interesate (Consiliul raional Edineț sau Primăria Edineț) să prezinte un proiect de dezvoltare a cinematografului, ceea ce până acum noi nu am auzit și nici văzut. Poate localnicii au văzut vreo intenție creionată pe hârtie?

Pe de altă parte, fiind și un spațiu public de interes local major, oamenii ar fi trebui să fie consultați. Ne-a întrebat cineva – oameni buni voi ce vă doriți acolo? Pe noi nu. Dar pe voi?

Care este sensul acestei lupte aprige? Doar pentru a conserva în continuare această ruină?

Ceea ce rămâne neclar din hotărâre este de ce Consiliul municipal Edineț este reprezentat doar de 4 consilieri?! Restul – abținere sau lipsă de interes? Sau cei 4 consilieri sunt cei mai curajoși dintre toți? ?

Spectacolul continuă. Dezvoltarea mai puțin.

Alte articole

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.