Acasă Autorități publice WC-ul Casei de Cultură Edineț – o rușine sau o mândrie?

WC-ul Casei de Cultură Edineț – o rușine sau o mândrie?

de ASUM
1173 vizualizări

S-a tot scris în nenumărate rânduri despre lipsa unei toalete publice la Casa de Cultură Edineț. Ceea ce există în spatele Casei de Cultură nu se poate numi WC, este mai degrabă un focar de infecție și ar trebui de urgență distrus și igienizat locul! Nu credem că face bine imaginii orașului, fiind amplasat pe de o parte în centru, pe de altă parte, vorbește invitaților care ne vizitează despre ”cultura” noastră și totodată despre buna administrare.

Vedem că se acordă fonduri pe zona de mediu, iar un WC eco chiar ar fi binevenit, dar până atunci, ce ziceți un WC public temporar, domnule director al Casei de Cultură sau domnule primar? Mai ales că nici nu costă mult și totodată poate salva și aparențele orașului, așa măcar pentru o scurtă perioadă? Iar de vom avea vreodată ceva mai măreț, acesta va putea fi lejer utilizat în altă zonă a orașului.

Ne-am documentat să vedem cât costă un astfel de produs. Am crezut că e vreo sumă colosală de nu se gândește nimeni la această problemă. Dar, ce să vedeți, costă tocmai 9500 lei. Să fie mult doar pentru unii și puțin pentru noi?

Alte articole

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.