Acasă Autorități publice Cine face ”nani-nani”?

Cine face ”nani-nani”?

de ASUM
628 vizualizări

În locul copilașilor care ar trebui să frecventeze grădinițele, directorii sau împuterniciții acestora fac nani!

La solicitarea noastră din 19 septembrie, Centrul de Sănătate Edineț ne-a prezentat astăzi situația grădinițelor, respectiv:

  • Către data nominalizată nici una din cele 4 grădinițe ale mun. Edineț nu au prezentat Rapoartele de autoevaluare la CSP Edineț.
  • Pe data de 18.09.2020 a fost evaluată gr. nr. 2 și nr. 4 care au prezentat Rapoartele de autoevaluare cu eliberarea pe data de 21.09.2020 a Avizelor de redeschidere a instituțiilor respective.
  • Pe data de 21.09.2020 a fost prezentat și verificat Raportul de autoevaluare a gr. nr. 1 urmează a se elibera Avizul de redeschidere pe data de 22.09.2020.
  • Pe data de 21.09.2020 a fost prezentat Raportul de autoevaluare de la gr. nr.3, care urmează a fi verificată pe data de 22.09.2020 cu eliberarea Avizului respectiv.

A.S.U.M. a contactat astăzi cele 4 grădinițe. Am reușit să discutăm doar cu o angajată de la Grădinița nr. 3, persoana împuternicită de demersuri fiind în acel timp la Centrul de Sănătate Publică Edineț pentru depunerea documentelor, iar directoarea grădiniței se află de ceva timp în concediu medical. Restul grădinițelor au fost de negăsit.

Până la acest moment nu avem un răspuns încă de la ANSA Edineț.

Alte articole

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.