Acasă Autorități publice Felicitări pentru activitate și la cât mai multe premieri pentru directorul ”Apă Canal” Edineț!

Felicitări pentru activitate și la cât mai multe premieri pentru directorul ”Apă Canal” Edineț!

de ASUM
1878 vizualizări

Avem motiv de sărbătoare! Conform dispoziției 95-C din 18 august, domnul primar Constantin Cojocari premiază directorul companiei ”Apă Canal” – domnul Sorocan Vitalie, pentru împlinirea vârstei de 50 ani și pentru buna administrare a companiei în perioada 2018-2020. Atât de bună, încât oamenii au uitat ”gustul” apei! Mai exact, premierea constă în 2 salarii de director, iar conform datelor, în anul 2019 dl Sorocan Vitalie a obținut venituri din salariu la compania ”Apă Canal” de 248.855,92 lei, adică 20.737 lei pe lună. Nu ne îndoim că salariul Măriei sale ar fi mai mic în 2020. La un calcul simplu 2 salarii x 20.737 lei ar reieși minim 41.475 lei, asta în timp ce oamenii suferă de pe urma bunei sale administrări, iar petiția noastră cu privire la apa potabilă este încă în așteptarea răspunsului. Și colac peste pupăză, banii de premiere vor fi plătiți din bugetul ”Apă Canal” Edineț! În curând vom ieși și din starea de urgență și lucrurile vor avansa, spre bine sperăm! Cu această ocazie rugăm toți semnatarii petiției noastre cărora li s-au adus prejudicii de pe urma utilizării/”consumului” apei ”potabile” să ne contacteze. Poate vor și cetățenii o premiere după atâta timp! Dacă-i bal – bal să fie!

Alte articole

Lasă un comentariu

Acest website folosește cookieurile pentru o experiență mai bună. Găsiți mai multe informații pe situl nostru în secțiunea dedicată. Pentru navigare, vă rugăm să vă exprimați acceptul. Accept Află mai multe.